Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Fri Oct 20, 2017 5:10 am

All times are UTC


Untitled Document

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 09, 2015 3:42 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2015 2:50 pm
Posts: 8
Hi all, this is NOT the good old 'no cover art available' question. I recently moved from dongle wireless connection to ethernet connection on my X10.
So far so good. Internet radio works great and is much improved. Access to my X10 from the PC is also very good. however I cant now download cover art
from the internet. when clicking on Google or others on the source selection screen there is a second when the search seems to begin but then the source selection screen comes back. no message, no cover art. simply doesnt work. Is there a difference between wired and Wireless as far as downloading is concerned I dont know about?
I am on the latest software. When i used the wireless connection i didnt have a problem.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Dec 09, 2015 4:42 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 24, 2012 6:12 am
Posts: 309
Have you checked here:
viewtopic.php?f=15&t=1339


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Dec 09, 2015 8:11 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2015 2:50 pm
Posts: 8
Darn, I looked everywhere but somehow missed this. :oops:
thanks for the reply.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron