Cocktail Audio™ UK Support Forum
http://www.cocktailaudio.co.uk/Forum/

Web Gui
http://www.cocktailaudio.co.uk/Forum/viewtopic.php?f=22&t=1059
Page 2 of 4

Author:  stane [ Sun Jun 15, 2014 5:36 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

Check out the videos - same interface for both devices x10 & x30.

wired network: www.youtube.com/watch?v=jrpWKKN6hgE&lis ... uFZ09tgLkw

wireless: www.youtube.com/watch?v=o-Kj-9a5OgY&lis ... uFZ09tgLkw

Does the 'webserver' display (RUN)?

Author:  PMR [ Sun Jun 15, 2014 6:27 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

Thanks - yes, I had reconnected the network.

The Webserver says (STOP)

Thanks for help.

M

Author:  Hobs [ Sun Jun 15, 2014 9:37 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

That is the problem (STOP).
The NTFS partition on your HDD is $£@&**.
NTFS fix or windows scandisk would repair it & then try again.
Else you need to restore from backup.

Author:  tech1a [ Sun Jun 15, 2014 9:41 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

This is one issue that Av10.co.uk is aware of, EXT3 is more stable than NTFS with php errors...
"(STOP)" occurs more on X10 than X30, but hopefully the updates could limit the errors.

Author:  PMR [ Mon Jun 16, 2014 6:34 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

Ok - I did a NTFS fix, so I'll try again. Is there a reason why it happened?

Thanks for help

M

Author:  Hobs [ Mon Jun 16, 2014 8:44 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

Well scripts & commands on partitions, pages & segments all.... :idea: :idea: :idea:
Is like asking, why do computers or smartphone crush?
I think it's the file system, it has problems with commands executed on the script/web gui.
The notion of temp dir & how data is stored and retrieved could all &*"^" up sometimes.

Author:  PMR [ Tue Jun 24, 2014 7:21 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

Just had another go at this issue - still no joy. Rerun the NTFS fix, checked all settings. I just can't see what is the problem. Does anyone have any other ideas?

Thanks!

Author:  ajct [ Tue Jun 24, 2014 7:44 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

Why not try this, it might work:
viewtopic.php?f=23&t=1117

Features look good :)

Author:  PMR [ Thu Jun 26, 2014 7:53 pm ]
Post subject:  Re: Web Gui

Did that - didnt work. I'm baffled. I can get into the X10 from my laptop, I can get into my laptop from the X10. I can do everything except get the WebGUI.

Any more ideas? Thanks

M

Author:  MusicLaScala [ Fri Jun 27, 2014 11:06 am ]
Post subject:  Re: Web Gui

It’s not about the SMB protocol; it’s about the partition conflicting with the php codes.
Scan the HDD on a PC, it will fix it.
(Right click/properties/tools/error checking...)
“Check automatic fix….” but not (dont check/tick)“scan for & attempt recovery of bad sectors”

Page 2 of 4 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/