Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Tue Dec 12, 2017 9:41 pm

All times are UTC


Untitled Document

Forum rules


Please don't create a topic for JUST any question, look for an akin post/forum.
For example 'PHP scripts' or webinterface issues will be best posted under 'Web-Interface related Forum'.
Any duplicate posts will be deleted without a reply.
This will make it easier for other users to find the solutions to their queries.



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 10:37 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 01, 2012 12:14 pm
Posts: 111
Hi
I used to have an X10 and now have the opportunity of getting another. However I would like to feed the analogue out of my TV into the aux in Of The X10, but would like to know if the X10 Lip sync issues have since been resolved with previous firmware updates.
Could anyone advise for me?
Cheers


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 4:06 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 28, 2015 6:56 pm
Posts: 61
Wasn't resolved Sir,
It was a hardware issue that couldn't be resolved with an update. :|


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron