Cocktail Audio™ UK Support Forum

|| www.facebook.com/CocktailAudioUK || www.cocktailaudio.co.uk || www.trustpilot.com/review/cocktailaudio.co.uk ||
It is currently Tue Sep 18, 2018 11:31 pm

All times are UTC


Untitled Document

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 9:13 am 
Offline

Joined: Tue Aug 16, 2011 9:23 am
Posts: 77
Location: U.K.
Inputing my X10 ip address on my laptop will not bring up the web interface , it has worked in the past but has now refused. I am doing this correctly?
regards


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Aug 15, 2018 3:04 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 03, 2011 1:49 pm
Posts: 35
Click the start button and type "Turn windows features on or off" and open this window.

Then check the "Simple Network Management Protocol (SNMP)" option. Thats all...

If you have troubles with samba, find and check the option "SMB 1.0/CIFS Client"


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron